Doğtaş Kelebek Mobilya bu yıl da ‘Sektörünün En Beğenilen Şirketi’ seçildi

Doğtaş Kelebek Mobilya, Capital Dergisi tarafından 16’ncısı düzenlenen Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması’nda, bu yıl da mobilya sektörünün en beğenilen birinci şirketi seçildi.

Müşterilerine yeni, farklı, kullanışlı ve trendleri yansıtabilecekleri yaşam alanları sunan Doğtaş Kelebek Mobilya, aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. 2010 yılından bu yana araştırma sonuçlarında her yıl sektöründe ilk üçte yer alan Doğtaş Kelebek, yine en beğenilen birinci şirket seçilerek başarısını tekrar tescilledi.

Capital Dergisi’nin yaptırdığı araştırma kapsamında iş dünyasını temsilen 500’ün üzerinde şirketten yaklaşık 1.600 yöneticiye ulaşıldı. 3 ay boyunca saha çalışması süren araştırma, online anket tekniği kullanılarak gerçekleştirildi. Araştırmada ideal şirket kriterlerinde en önemli performans alanları; Kurumsal Yönetim ilkelerine göre yönetilmeleri, güvenilir şirket olmak, çalışanına sunduğu sosyal imkânlar, haklar ve ücret politikası, çalışan memnuniyeti, bölgeye, ekonomiye iş gücü ve yatırımları ile katkısı olarak öne çıkıyor.