Doğtaş ve Kelebek Mobilya, ödüle doymuyor

Türkiye’nin en beğenilen ve değerli markaları arasında yer alan Doğtaş ve Kelebek Mobilya, uluslararası bağımsız bir otorite olan Superbrands tarafından Türkiye’nin süper markaları arasında da yer alarak yeni bir başarı daha kazandı. Hilton Istanbul Bosphorus Hotel’de yapılan ödül töreninde hem Doğtaş hem de Kelebek Mobilya ödüle layık görüldü.

Marka yönetimi ve pazarlaması konusunda başarı gösteren firmaların dünya çapında seçimini ve tanınmasını sağlayan Superbrands’in yürüttüğü çalışma doğrultusunda Türkiye’nin süper markası seçilen Doğtaş ve Kelebek Mobilya, sektördeki farkını da bir kez daha ortaya koydu.

Superbrands Türkiye, 4986 marka arasından 1148 markayı “Superbrands kriterlerine” göre aday marka olarak belirledi. Bu markalar, konusunda uzman jüri tarafından değerlendirildi ve 300 marka halk oylamasına kaldı. Nielsen 300 marka için İstanbul, Ankara ve İzmir’de 18-56 yaş ve tüm SES gruplarında 1638 kişi ile yüz yüze görüşerek tüketici değerlendirmesini gerçekleştirdi. Tüm bu çalışmalar sonucunda hem Doğtaş hem Kelebek Mobilya, Türkiye’nin süper markalarından oldu.