Doğtaş’a Kırmızı Ödülleri’nde ‘En İyi Kurumsal İmaj Kampanyası Başarı Ödülü’

Bu sene 103. yılı kutlanan Çanakkale Zaferi ile ilgili kısa film hazırlayan Doğtaş, doğduğu topraklara ve bu topraklarda savaşmış tüm kahramanlara saygı duruşu niteliğindeki 18 Mart filmi ile Kırmızı Ödülleri’nde “En İyi Kurumsal İmaj Kampanyası” kategorisinde “En İyi Kurumsal İmaj Kampanyası Başarı Ödülü” kazandı.

Son dönemlerde yayınladığı reklam filmleriyle dikkat çeken Doğtaş, toplam 5 ayrı kategoride ve 3 ayrı bağımsız kategoride ödüllerin verildiği Kırmızı Ödülleri’nde rakiplerini geride bırakarak “En İyi Kurumsal İmaj Kampanyası Başarı” ödülünün kazananı oldu. 16 Nisan 2017 - 18 Mart 2018 tarih aralığında ilk kez yayınlanmış yaratıcı işler arasında en iyisi olan 18 Mart filmi, Doğtaş’ın milli değerlere verdiği önemin de bir göstergesi oldu.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü için MullenLowe İstanbul tarafından hazırlanan film, Çanakkale Boğazı’yla ilgili az bilinen bilgileri de ekranlara taşıdı. Çanakkale Boğazı’ndan geçen pek çok geminin kaptan köşküne ve güvertesine konuk olunan duygusal filmde, kaptanlarla yapılan görüşmelere ve onların boğazdan her geçişinde yaşadığı duygulara yer verildi. Kısa bir belgesel tadındaki film, Çanakkale kahramanlarının kalplerde taşındığını hepimize bir kez daha hatırlattı.

Film linki:

Künye: