Doğtaş'tan Kosova'ya yeni mağaza

Global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Doğtaş, 12 Nisan’da Kosova’nın başkenti Piriştina’daki 1.500 m2’lik konsept mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa; Priştine Ticaret Müşaviri Tamer Topaloğlu, Uluslararası Pazarlar Direktörü Serkan Şen, Uluslararası İş Geliştirme Müdürü Taner Kırcı, çok sayıda davetli ve basın mensupları katıldı.

Yurtdışı yatırımlarına hız kazandıran Doğtaş'ın dünya genelinde 200’ün üzerinde konsept mağazası bulunuyor. Mobilya sektöründe global bir oyuncu olma yolundaki yatırımlarını sürdüren ve Türkiye’nin en beğenilen mobilya markası seçilen Doğtaş, Kosova’daki yatırımlarına devam etmek istiyor.

32 ülkeye aktif ihracat gerçekleştiren Doğtaş, Türkiye’nin tanıtımına ve ülke bilinirliğine de katkı sağlarken en şık oturma gruplarından yemek odalarına, yatak odalarından genç mobilyalarına ve birbirinden özellikli yataklara kadar portföyünde bulunan geniş ürün yelpazesiyle Kosova pazarında yerini aldı.

Adres: Magistralja Prishtinë-Fushë Kosovë Rr.Lidhja e Pejës, Nr:386

Tel: 038/703-300