Türkiye’nin En Değerli Markaları Açıklandı! Doğtaş Kelebek İlk 100 Markadan Biri Oldu!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından her yıl hazırlanan Türkiye’nin En Değerli 100 Markası Raporu’nun 2020 verileri yayınlandı! Bu yılki raporda Doğtaş Kelebek, Türkiye’nin en değerli 100 markasından biri oldu!

Pazarlama ile finans arasında köprü kurarak markalarla finansal sonuçları ilişkilendiren uluslararası iletişim şirketi Brand Finance, 2007 yılından beri düzenli olarak açıkladığı Türkiye’nin En Değerli 100 Markası Araştırması’nı bu yıl da yeni verilerle paylaştı. 2020 yılında “Türkiye’nin En Değerli 100 Markası” arasında gösterilen Doğtaş Kelebek’in marka değeri geçen yıldan bu yıla %10 artışla 13 milyon USD seviyesinde işaretlendi.

Evlere tarz ile uyumun aşkını taşıyan ve exclusive ürün yelpazesiyle dekorasyon tutkunlarının dikkatini çeken Doğtaş; evde keyfi ve konforu köklü geçmişinin verdiği güven ile yerleştiren kitlesel ve küresel marka Kelebek Mobilya; mutfakta işlevsel çözümleri kaliteli tasarımlar ile sunan Kelebek Mutfak; kişiye özel teknolojileri ile öne çıkan uyku dünyasının en yeni ismi Lova yatak; kaliteli, modüler ve işlevsel mobilyaları ulaşılabilir fiyatlarla internet müşterisinin hizmetine sunan Ruumstore.com markaları ile Doğtaş Kelebek, her alanda, hem yurtiçinde hem de yurtdışında ilerlemeye ve büyümeye devam ediyor.