Türkiye’nin yeni yatak markası Lova Sleep caddelere açılıyor!

Türk mobilya sektörünün öncü ve yenilikçi firması Doğtaş Kelebek Mobilya’da heyecanlı günler yaşanıyor. Doğtaş Kelebek, yeni yatak markası Lova Sleep ile uyku sektörüne iddialı bir giriş yaptı.

Öncelikli olarak tüm Doğtaş ve Kelebek Mobilya mağazalarında shop in shop şeklinde yerini alan Lova Sleep, ayrı mağazalar da açarak yaygınlığını artıracak. Bayilik taleplerini titizlikle değerlendiren marka, yeni konsept ve akıllı mağazacılık anlayışıyla uyku sektörüne farklı bir bakış açısı getiriyor.

Lova Sleep markasının ayrı mağazalarla yaygınlaşmasında; mobilya, uyku, ev tekstili sektörünün kümelendiği, perakende mağazacılığın, yeni kentleşmenin veya kentsel dönüşümün yoğunlukta olduğu bölgelere öncelik verilecek. Bu kriterleri karşılayan ve 15 Ağustos 2018 tarihine kadar başvuran ilk 50 yatırımcıya, yatırım desteği konusunda ayrıcalık sağlanacak.

200–300 m2’lik alanlarda mevcut mobilya mağazacılığına göre çok daha düşük giderlerle faaliyette bulunabilme fırsatının yanı sıra; kişi ihtiyaçları sıralamasında önde olan ve yoğun bir şekilde talep gören uyku ürünleri pazarı, yatırımcılara ciddi fırsatlar sunuyor.

Başvurular için: bayilik@lovasleep.com

Lova Sleep, kişiye özel öneriler ve yönlendirmelerle doğru yatak seçimine yardımcı oluyor

Alışkanlıkları yıkarak uyku ürünleri sektörüne hareket getirmeyi amaçlayan Lova Sleep, ihtiyaca en uygun yatağı kolaylıkla seçebilmek için kişiye özel doğru teknolojide üretilen yatak önerilerini, geliştirdiği “Lova Sleep Test” uygulamasıyla tüketicilere sunuyor. www.lovasleep.com adresini ziyaret edip, sayfadaki parametreler ışığında bilgilerini girerek, Lova Sleep Test’i tamamlayanlar, kendileri için en ideal Lova yatağı ve detaylı özelliklerini öğreniyor.

Lova Sleep, yenilik ve teknolojinin ustalıkla buluştuğu, kişiye özel, ayrıcalıklı ve her vücut tipine ayrı özel çözümler üreten, her bütçeye uygun yatak, baza / başlık, uyku yardımcı ürünleri (yastık, yorgan, alez, nevresim), teknolojik sağlık ürünlerini (masajlı elektronik yatak ve bazalar, masaj koltukları, masaj pedleri) kısacası; uykuya ilişkin kocaman bir dünyayı tüketicileriyle buluşturuyor.